Hacettepe Üniversitesi Farabi Değişim Programı 2017-2018 Akademik Yılı Güz/Güz+Bahar Dönemi Gelen Öğrenci Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında, 2017-2018 Akademik yılı Güz ve Güz-Bahar dönemi için üniversitemize yapılan başvuruların sonuçları açıklanmıştır.

Üniversitemize kabul edilen öğrencilerin kendi Farabi Koordinatörlükleri ile  iletişime geçmesi ve üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini koordinatörlüğümüze  5 Haziran 2017‘ tarihine kadar ulaştırmaları gerekmektedir. Öğrenim protokollerinizi hazırlarken üniversitemizin ana sayfasında yer alan dersler katoloğundan  faydalanabilirsiniz. Dersler kataloğu için tıklayınız.

Dil belgesi şartıyla kabul edilen öğrencilerin üniversitelerinin yaptığı bir dil sınav sonuç belgesini farabi@hacettepe.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde yedek öğrencilerin mağdur olmaması için en geç 10 Mayıs 2017 tarihine kadar Hacettepe Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi verilmesini ve feragat dilekçelerinizi kurumlarınızın bilgisi dahilin de  farabi@hacettepe.edu.tr adresimize mail göndermenizi önemle rica ederiz.

2017-2018 Akademik Yılı Farabi Başvuru Sonuçları için tıklayınız.